Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2017, 19:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Psa zavinula do deky a tvrdila, že ide o dieťa. Personál nemocnice zviera za zranenou babičkou nechcel pustiť, Shelby sa tak musela vynájsť

ZAUJÍMAVOSTI NEMOCNICA PES
Uložiť Uložené

Babička túžila vidieť svojho psa, nemocnica o tom však nechcela ani počuť.

Poznáš ten pocit, kedy niečo nadovšetko miluješ? Asi tak to ku svojmu psovi cíti babička Dona, ktorá už tri dni ležala v nemocnici. Kvôli zraneniu musela byť hospitalizovaná a aj keď ju rodina chodila pravidelne navštevovať, jej milovaný pes Patsy, však do nemocnice nemohol. Babička prosila naozaj úporne, no personál povedal jednoznačné a rázne nie, keďže pravidlá tvrdia, že zvieratá do priestorov nemocnice jednoducho vkročiť nemôžu. Len mimochodom to Dona spomenula aj svojej dcére Shelby Hennick, ktorá je 21-ročnou veterinárkou. Tá sa rozhodla, že situáciu len tak nenechá a svoju milovanú babičku predsa len poteší.

Psa však bolo do nemocnice treba nejak dostať, no cez personál to nepôjde. Shelby však v hlave skrsol brilantný nápad. Rozhodla sa, že  Patsy zabalí do deky a prepašuje ho dovnútra, pričom ak ju niekto zastaví, povie, že ide o dieťa. Nemocničný personál ich totiž vďaka častým návštevám už dobre poznal a spomínaná rodina dokonca aj mala dieťa, s ktorým sa už niekoľkokrát v nemocnici zjavili, preto bolo toto maskovanie vierohodné. Všetko vyšlo podľa plánu, aj keď Shelby na moment zastavila zdravotná sestra. Pes sa však choval vzorne, no za to internet priam vybuchol. Shelby sa totiž o všetko podelila na svojom Twitteri, kde sa o všetkom dozvedeli milióny ľudí a stotisíce príbeh retweetlo ďalej. Krásna veterinárka napísala, že ani netušila, že sa na Twitteri toľko ľudí vôbec nachádza.

Odporúčané
Pri akých ochoreniach pomáha liečebná masáž? Pri akých ochoreniach pomáha liečebná masáž? 25. septembra 2023, 14:43



Na Shelbyn tweet však zareagovali aj ľudia s podobnými úmyslami


Domov
Zdieľať
Diskusia