Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2017, 18:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Majk Spirit hovoria v najnovšej skladbe o tom, akí sú a akí vždy boli. Vypočuj si druhú skladbu z albumu Pancier

HUDBA MAJK SPIRIT SEPAR
Uložiť Uložené

Druhá plnohodnotná ukážka z albumu Pancier je na svete a spolu s ňou spúšťa člen DMS aj predpredaj.

Separ sa posledných pár mesiacov od začiatku roka 2017 venoval okrem koncertovania v prvom rade tvorbe svojho ďalšieho sóla, pričom pôvodný plán bol vydať ho jednoducho vtedy, keď bude hotové a podľa predstáv - bez kompromisov. Celé sa to však dalo dokopy rýchlejšie, ako by ktokoľvek predpokladal a člen DMS stihol spraviť plnohodnotný projekt za pár mesiacov. Už dlhšie sa zároveň na svojich sociálnych sieťach necháva počuť, že ide o zatiaľ to najlepšie, čo v rámci jeho tvorby vzniklo a aj keď v titulnej skladbe padla veta Nebudem to hajpovať jak koukou, skutočnosť z posledných pár hodín až dní je tak trochu iná. To je však samozrejme pochopiteľné a my budeme na celkový výsledok veľmi zvedaví. 

Ešte včera sme vám stihli predstaviť oficiálny tracklist k albumu Pancier a pridali informáciu o tom, že dnes uzrie svetlo sveta aj ďalšia plnohodnotná ukážka. Tú nájdeš pod poradovým číslom 12 a dostáva názov Vždycky bol. Okrem samotného autora sa na nej objavuje aj člen H16 - Majk Spirit a spevák Maxo. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postarala pražská legenda DJ Wich a atmosférický vizuál doplnil nečakane Mišo Nemtuda. Nuž, viac už snáď dodávať nie je potrebné, tu je výsledok. A aby sme nezabudli, Pancier si už môžeš aj predobjednať, tradične na stránke rukahore.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia