Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2017, 20:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ predstavuje nálož rapu v titulnej skladbe Pancier z albumu s rovnomenným názvom

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Dnešným dňom Separ otvára novú kapitolu vo svojej tvorbe, ktorou je postupné odhaľovanie najnovšieho sólo albumu.

Veľa zásadných slovenských interpretov, ktorí nevydali svoj albumový počin minulom roku sa nechalo počuť, že svoje projekty chystajú práve na ten aktuálny a medzi nimi nechýbal ani Separ. Ten spoločne so svojou skupinou DMS vydal celistvý počin MMXV a následne sa venoval primárne koncertovaniu, aj keď z času na čas sme ho mali možnosť počuť na hosťovačkách. Posledné tri mesiace však veľmi usilovne pracoval na svojom ďalšom sóle a výsledkom je 17 skladieb, o ktorých toho však ešte veľa nevieme. Teda odhliadnúc od zopár instagramových príspevkov, kde sám autor tvrdí, že ide o to najlepšie, čo zo seba v svojej kariére dostal. Tak teda uvidíme.

Dnes sme však dočkali prvej ukážky s rovnomenným názvom ako samotný album a všetko nasvedčuje tomu, že sa skutočne je na čo tešiť. Titulná skladba Pancier už tradične prichádza aj s reprezent videoklipom, o ktorého tvorbu sa postaral aktuálne najvybookovanejší klipmejker Mišo Nemtuda s jeho A-Teamom. Hudobnú produkciu doručil šikovný Grizzly a viac už asi nie je potrebné dodávať. Ešte predtým, ako prejdeme k samotnej novinke snáď len pripomeniem, že Pancier by mal uzrieť svetlo sveta v júni. 

Domov
Zdieľať
Diskusia