Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2017, 14:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ predstavuje tracklist k albumu Pancier. Tešiť sa môžeš na spolupráce s Rytmusom, Speezym, Kalim, Ektorom a mnohými ďalšími

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Člen DMS chystá už zajtra vydanie aj druhej skladby z albumu, no ešte predtým sme sa dočkali aj kompletného tracklistu.

V roku 2017 očakávame ešte mnoho slovenských rapových albumov a narozdiel od toho predošlého najmä v podaní sólo autorov. Jednym z najočakávanejších je aj Separ, ktorý sa do povedomia širokého publika dostal hlavne ako jednotlivec, a preto očakávme, že aj chystaný projekt Pancier bude pre neho zásadným míľnikom. Sám sa neraz nechal počuť, že ide o to najlepšie, čo doteraz dokázal vytvoriť, a tak budeme určite veľmi zvedaví. Zároveň sme už mali možnosť počuť titulnú skladbu s rovnomenným titulom ako samotný počin, ktorá nasvedčuje, že sa je na čo tešiť. 

Celý tento týždeň nám obaja interpreti z DMS na sociálnych sieťach avizujú vydanie skladieb zo svojich albumov a práve Separovi bude patriť zajtrajšok, kedy uzrie svetlo sveta vec s poradovným číslom 12. Ešte predtým nám dnes predstavuje aj kompletný tracklist presne tak, ako ho budeme mať možnosť vidieť na albume, teda aj s nepraktickým a ťažko čitateľným fontom. Nevadí. V každom prípade môžeme očakávať pravdepodobne našľapané spolupráce s kapacitami, ako Rytmus, Ektor či Dame. Nechýba ani Kali, P.A.T, Maťo Straka z Nerieš a Majk Spirit. No a viac sa už dozvieš z grafiky nižšie, teda pokiaľ sa ti podarí rozlúštiť ju.

Separ predstavuje tracklist k albumu Pancier. Tešiť sa môžeš na spolupráce s Rytmusom, Speezym, Kalim, Ektorom a mnohými ďalšími
Domov
Zdieľať
Diskusia