Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 1:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Taboo bude určite pokračovať. Tom Hardy a tvorca seriálu majú plán pre 2 ďalšie série

FILMY A SERIÁLY TABOO
Uložiť Uložené

Príbeh Taboo je rozvrhnutý do 3 sérií.

Každoročne vyjde toľko kvalitných seriálov, že už pomaly zabúdam na filmy ako také. Aj tak nestíham pozerať ani tie, na ktoré som sa tešil dlhé mesiace, no v prípade takých počinov, ako Taboo, by som si čas určite našiel. Preto nás teší, že FX plánuje skutočne ešte dve ďalšie série. Potvrdil to spoluscenárista a tvorca seriálu Steven Knight (Peaky Blinders), ktorý píše scenár podľa deja od Toma Hardyho a jeho otca. 

Knight sa nechal počuť, že zatiaľ čo prvá séria bola o úteku, tá druhá bude o dobrodružstve. Celé sa to skončí v sérii tretej, ktorá bude zase značiť príchod. V prípade, že sa v druhej sérii rozlúčime s Braceom, je možné, že ho uvidíme v tej tretej. Teda v prípade, že Knight príchodom narážal na návrat Jamesa Delayneho do Londýna. Na záver doplnil, že podľa jeho názoru sa musíte veľmi snažiť, aby ste natočili nudný príbeh z minulosti. História bola vždy vyrozprávaná z pohľadu kráľov, princezien a podobne, on však vidí svoje príbehy v oveľa nižších sociálnych vrstvách, tam, kde sa bojovalo o život a šťastie. Ako sa vám páčila prvá séria Taboo? Ste radi, že uvidíme len 3 série miesto nekonečného a nudného deja?

Domov
Zdieľať
Diskusia