Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2017, 10:05
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Podobu nového BMW M5 odhalila upútavka na nové pokračovanie slávneho Need For Speed

TECH BMW
Uložiť Uložené

Tvar predných partií je už tým pádom odhalený.

Automobilové novinky sú predovšetkým posledné roky prezentované všakovakými spôsobmi, ktoré majú čo najlepšie zviditeľniť ich príchod na trh. Svedkami sme tak rôznych veľkolepých prezentácií, podujatí či slávnostných ceremónií, kde značky predstavujú v najlepšom svetle svoje nové modely. Čoraz viac sa pritom s uvedením očakávaného automobilu spájajú verejne známe osobnosti, ktoré majú novinku viac spropagovať, no a ničím novým nie sú ani odhalenia na špeciálnych automobilových eventoch, kde sa upriamuje veľká pozornosť a sústredí množstvo motoristickej verejnosti. Z času načas sa ale stane aj to, že najmä športové vozidlá spoznávame prostredníctvom známych konzolových či počítačových hier. Odstupom času sme tak spoznali viacero športiakov či vrcholných verzií jednotlivých modelov. Tie sa zaradili do ponuky vozidiel, s ktorými môžete brázdiť sieť virtuálnych ciest alebo pretekárských okruhov, a to ešte skôr, ako bol daný model oficiálne predstavený. Niečo obdobné sa udialo aj v uplynulých dňoch, kedy preslávený počítačovy titul Need For Speed ohlásil svoje nové pokračovanie Payback a na prvých oficiálnych záberoch sa objavila nová generácia BMW M5.

Odporúčané
BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii 14. októbra 2023, 10:00

Možno si poviete, že jej podobu si vývojári vymysleli, to však v hrách tohto typu, teda kde sú vozidlá do posledného detailu identické s realitou, neprichádza absolútne do úvahy. Navyše, samotné automobilky zväčša úzko spolupracujú s tými najpopulárnejšími vývojármi automobilových hier, keďže v konečnom dôsledku ide o nemalú reklamu a budovanie mienky. Otázkou už len zostáva, či ide o plánovaný únik, alebo nie, nakoľko nové NFS má uzrieť svetlo sveta až na jeseň a vtedy by mala nová M5-ka byť už oficiálne odhalená. Keďže už vieme, akou technikou sa nový supersedan bude pýšiť, doteraz sme nepoznali už len tvar zadného a predného nárazníka. Po prvotných ukážkach pripravovaného pokračovania známej hry sa ale veci menia a posledné diely tak pomaly ale isto zapadajú do seba. Pripomeňme, že em-päťka bude disponovať úplne novým pohonom M xDrive a 4,4-litrovou V8-čkou s výkonom vyše 600 koní. Viac sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia