Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. mája 2017, 16:34
Čas čítania 0:00
Andrej Šajmovič

Mladí Slováci si kúpou a následným predajom oblečenia dokážu zarobiť tisíce. Boli sme v priestore, kde vystavujú svoje kúsky

MÓDA YEEZY
Uložiť Uložené

Supreme, Yeezy, ale aj vlastné značky. Nahliadni do novej mekky slovenských resellerov.

Mnoho mladých ľudí v posledných rokoch podľahlo trendu s názvom reselling. Jednoducho povedané, cieľom je kúpiť určité kúsky oblečenia a následne ich predať za drahšie. Samozrejme, nie je to také jednoduché, ako to na prvý pohľad vyzerá a do hry vstupuje veľa faktorov, ako exkluzivita konkrétnych značiek, rýchlosť, dlhé vystávanie v radoch na limitované kolekcie a častokrát aj poriadna dávka šťastia.  

Slovenskí reselleri oblečenia všetku svoju aktivitu doposiaľ praktizovali najmä na internete. Veľmi populárnou platformou pre predaj oblečenia medzi Slovákmi a Čechmi je facebooková stránka FLACE, ktorá má aktuálne takmer 6 tisíc členov. Názov FLACE vznikol spojením slov Fashion a Place.

Pre všetkých milovníkov módy máme dobrú správu. Na Obchodnej ulici číslo 33 v Bratislave vznikol priestor s rovnomenným názvom. Áno, kamenný FLACE je otvorený a už v ňom prebehol aj prvý pop-up event. Svoje kúsky tu okrem bežných smrteľníkov vystavujú aj známi slovenskí raperi. Nebudeme ale prezrádzať viac, všetko podstatné sa dozvieš vo videu nižšie.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Na záver je dôležité podotknúť, že samotné oblečenie sa v tomto priestore nepredáva. FLACE figuruje ako neziskovka a samotný priestor slúži ako miesto, ktoré prepája resellerov navzájom.

Domov
Zdieľať
Diskusia