Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 13:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako malo pôvodne skončiť Rýchlo a zbesilo 7 a aké mali v štúdiu plány s postavou Briana pre ďalšie časti?

FILMY A SERIÁLY FURIOUS 7
Uložiť Uložené

V štúdiu chceli ságu ukončiť 7. dielom, avšak...

Určite nenájdete nijaké štúdio, tobôž scenáristu a režiséra, ktorí by sa radi stretli s podobnou výzvou. Universal na čele s Vinom Dieselom a scenáristom Chrisom Morganom však po nečakanej smrti Paula Walkera muselo prísť s riešením, čo bude s filmom ďalej. Morgan sa nedávno vyjadril, že pôvodný koniec bol v znamení zvládnutého heistu. Briana čakal malý psychologický vývin postavy, kedy sa rozhodol, čo je pre neho v živote najdôležitejšie, a čo má skutočne rád. Prestrelky, autá a súboje, avšak zo všetkého najviac... trikrát hádajte, rodinu.

Po smrti Paula Walkera, ktorá sa stala asi tak v polovici natáčania, samozrejme nikto z kompetentných nemyslel hneď na film. Ani vám snáď netreba pripomínať, ako veľmi to prežíval Vin Diesel a zvyšok hereckého osadenstva, ktoré sa pozná už pekných pár rokov. Pôvodne sa na to chceli vykašľať a film nedokončiť, no po období trúchlenia začal Morgan pracovať na tom, ako by sa dal príbeh vybudovať do konca a ako by ten koniec mohol vyzerať. Keď ukázal scenár posledných piatich minút štúdiu, údajne si ho okamžite zamilovali. V ten moment sa aj všetci rozhodli, že je to hodné Paula Walkera a že to chcú dokončiť presne v takomto duchu.

Po kladnom prijatí recenzentov a divákov sa v štúdiu viedli rozhovory aj o tom, či ságu Rýchlo a zbesilo neukončia práve 7. filmom. Všetkým nám je jasné, že sú to kecy, respektíve, že v štúdiu dobre vedeli, na akom zlatom vajci sedia. Pre hercov a najbližší štáb to však nebolo len o úspechu značky a peniazoch. Zhodli sa, že nebudú pokračovať, pokiaľ nenájdu príbeh, ktorý by vniesol do tejto série niečo nové. A tak sa aj stalo. Výsledkom toho je skvelé The Fate of the Furious. 


Domov
Zdieľať
Diskusia