Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017, 22:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Obrovským novým hitom internetu sa stal vták s potmehúdskym pohľadom. Vraj pozná tvoju internetovú históriu aj to, čo si robil včera

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vtipný obrázok vraj pochádza z Ruska.

Na internete v dnešnej dobe stačí skutočne málo na to, aby sa niekto stal legendou či ikonickým vtipným obrázkom. Najnovšie to do exkluzívneho klubu meme dotiahla obyčajná pižmovka lesklá, čiže druh vtáka, ktorej niekto s najväčšou pravdepodobnosťou vo Photoshope vymenil skutočné oko a odrazu sa z nej stála podozrievavá a potmehúdska kreatúra. Netrvalo dlho a ľudia sa vtipného obrázku chytili, pričom najväčší úspech až doteraz tento vták zaznamenáva na Twitteri, kde neustále pribúdajú nové a nové komentáre k tomu, v akej situácii by sa mohli ľudia tváriť a pozerať presne ako toto zviera. Prvýkrát sa pritom konkrétny obrázok vtáka dostal do internetového povedomia vďaka niekoľkým ruským portálom, avšak keď sa pižmovka objavila na Twitteri, západný svet ochotne prebral opraty v boji za vtipnejší internet a dopadlo to nejako takto.

Domov
Zdieľať
Diskusia