Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 18:57
Čas čítania 0:00
Andrej Šajmovič

Investovať do akcií je rovnaká vášeň ako poker či tipovanie. Vďaka tejto Slovenke je ich kúpa teraz dostupnejšia pre každého

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Túžiš po Ferrari, fandíš Manchestru United a nový iPhone už máš? Teraz sa môžeš stať súčasťou svetových firiem aj ty.

Pohyb na burze a investícia do cenných papierov nie je práve niečo, čím by sa Slováci zaoberali na dennom poriadku. Veľa z vás avšak určite podľahlo čaru pokru či stávkovaniu na športové zápasy.

Generálna riaditeľka spoločnosti JELLYFISH o.c.p., a.s. (bývalý RM - S market, o.c.p, a.s.) Lucia Kuruczová, s ktorou sme ti minulý rok priniesli zaujímavý rozhovor na našom webe, investíciu do akcií prirovnáva práve k podávaniu či napätiu pri pokri. Rovnakým menovateľom pre tieto aktivity je najmä to, že musíte mať pre to vášeň.

Vďaka tejto pracovitej a energickej žene môžeš teraz do akcií investovať aj ty. Spoločnosť JELLYFISH ako jediná na Slovensku ponúka nákup akcií od 1 kusu, nie je teda potrebný veľký vstupný kapitál. Všetko podstatné o spoločnosti a jej fungovaní, ako aj o investovaní do akcií, sa dozvieš vo videu nižšie.

Viac info nájdeš na oficiálnej stránke spoločnosti JELLYFISH.

Domov
Zdieľať
Diskusia