Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2017, 11:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dokázal by si určiť, či už títo ľudia dovŕšili 21 rokov? Barmani dostali poriadne zabrať, keď mali povedať, komu naliať a koho poslať preč

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Ľudia dnes vyzerajú rôzne.

Ak si nás pozorne sledoval aj vo februári, potom ti nemohol ujsť zaujímavý kvíz, v ktorom sme chceli otestovať tvoju schopnosť rozlíšiť, či už ľudia dovŕšili 18 rokov alebo nie. Práca predavača, ktorý má na starosti aj cigarety či alkohol nie je jednoduchá, pretože mladšia generácia dnes vyzerá oveľa staršie, ako v skutočnosti je, a tak sa v nasledujúcom videu pustili do náročnej úlohy rovno profesionáli. Barmani musia rozlišovať vek mladých ľudí deň čo deň a ak sa im nechce stále vypytovať občianske preukazy, potom sa musia spoľahnúť na svoj rozum a inštinkt. Partia mladých ľudí sa ochotne pripravila na to, aby ich barmani rozdelili do skupín, pričom jednej z nich by alkohol mohli naliať bez problémov a tej druhej zase v žiadnom prípade. Nebola to vôbec ľahká úloha. 

Domov
Zdieľať
Diskusia