Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2017, 13:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kendrick Lamar posiela výborný videoklip na najväčší banger z jeho najnovšieho albumu, ktorým sa opäť bude uchádzať o cenu Grammy

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších interpretov rapového žánru súčasnosti prednedávnom vyda štvrtý album, ktorým svoju pozíciu len potvrdil.

Len pred pár dňami uzrel svetlo sveta štvrtý počin z dielne jedného z najobľúbenejších interpretov planéty - Kendricka Lamara. Keďže sme si už za tie roky zvykli, že jeho tvorbu sprevádza veľmi signifikantný zvuk a v prvom rade kvalita, deň releasu môžeme označiť za malý rapový sviatok. Album s názvom DAMN. obsahuje 14 skladieb, na ktorých sa objavujú aj traja hostia, teda menovite skupina U2 Rihanna a Zacari. O kvalite týchto interpretov sme samozrejme nikdy ani na chvíľku nepochybovali, a tak považujeme tento výber za viac než vhodný, aj keď nás možno U2 trochu prekvapilo. Teraz konečne nadišiel čas doplniť k skladbám aj vizuálnu stránku a Kendrick začína skutočne zhurta, keďže nám predstavuje videoklip na snáď najväčší banger s názvom DNA. Výborný krátky film budeš chcieť určite dopozerať až do konca, a tak ťa už nebudeme ďalej zdržiavať. Nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia