Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2017, 19:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Conor McGregor si možno zavaril kvôli fotografii, na ktorej stojí na luxusnom aute Rolls-Royce. Jeho skutočný majiteľ sa chce súdiť

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Írsky bojovník si fotkou čierneho tátoša nepomohol.

Neprejde snáď ani jeden týždeň bez toho, aby sa na internete neobjavili ďalšie a ďalšie zaručené správy o tom, že Conor McGregor sa skutočne pobije s Floydom Mayweatherom. Na druhej strane, kontroverzný írsky bojovník sa vie do médií dostať prakticky akýmkoľvek spôsobom, a tak ho teraz sprevádza menší škandál súvisiaci s fotografiou na sociálnych sieťach a firmou, ktorá mu prenajala luxusný automobil. Ešte v utorok ráno, počas návštevy anglického Liverpoolu, sa Conor pochválil momentkou, na ktorej hrdo stojí na čiernom vozidle značky Rolls-Royce Wraith.

Auto má okrem celočiernej úpravy aj poznávaciu značku „Boss“, čiže šéf“ a človek by si jednoznačne na prvý pohľad myslel, že sa Conor zase len vychvaľuje prírastkom do svojej automobilovej rodiny. Nanešťastie pre Íra, čierny Rolls-Royce bol len prenajatý od spoločnosti Platinum Executive Travel a keď si jej šéfovia všimli, ako s autom Conor narábal, rozhodli sa vydať vyhlásenie a dokonca mu pohroziť žalobou. Nielenže im vadilo to, že sa Conor tváril, akoby mu auto patrilo, nahnevalo ich ešte aj to, že na aute stál a mohol ho poškodiť. Ak sa teda na kapote auta za viac než 200-tisíc eur nájdu nejaké škrabance, firma určite nebude váhať a od Conora bude zrejme žiadať mastné odškodné.  

Liverpool we run your entire city

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),


Domov
Zdieľať
Diskusia