Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 23:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bohatý pár dal študujúcej čašníčke obrovské sprepitné a zaplatil jej študentský dlh. Srdcervúci príbeh akoby bol z iného sveta

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Zámožná dvojica venovala chudobnej časníčke tisíce eur.

Čašníčka v jednej z populárnych reštaurácií mala naozaj šťastný deň, počas svojej smeny totiž zažila obrovské prekvapenie. Cayla Chandara išla na rannú aj poobednú za sebou, pričom každú v inej reštaurácii. Do tej populudňajšej mala rezervovaný stôl dvojica z Austrálie. Cayla bola pridelená na ich obsluhu a podľa jej slov išlo o extrémne milých ľudí, s ktorými po čase padla do diskusie. Prezradila im, že musela odísť z vysokej školy, pretože si nemohla dovoliť ju platiť, a tak šla brigádovať do havajskej reštaurácie. Keď však prezradila, že denne pracuje aj šestnásť hodín, a že sa domov nemôže kvôli vysokému nájmu vrátiť, páru jej prišlo ľúto. Ku koncu doniesla Cayla účet v hodnote 205,44 dolárov a odišla.

Keď zámožný pár odišiel, Cayla si prišla po účet a skoro odpadla. Dvojica jej nechala sprepitné v hodnote 400 dolárov, teda takmer dvojnásobok ceny celej večere. Ešte ten večer Cayla došla na hotel, kde dvojica bývala, spolu s kvetinami a darčekovou kartou. Po krátkej výmene slov sa však rozlúčili, no na večeru prišli aj druhý deň. Vtedy jej ponúkli, že jej zaplatia celý študentský dlh i nájom, čo je viac než 10 000 dolárov. Cayla si myslela, že si robia len srandu, nakoniec však ponuku v plači prijala. Pár si síce želal ostať v anonymite, šťastná čašníčka však aspoň takto zhrnula svoj príbeh. Vďaka nim tak znovu môže začať študovať biznis, keď sa vráti domov.

Bohatý pár dal študujúcej čašníčke obrovské sprepitné a zaplatil jej študentský dlh. Srdcervúci príbeh akoby bol z iného sveta
Zdroj: reddit | khon2
Domov
Zdieľať
Diskusia