Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 21:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nemocnica porušila pravidlá, aby zomierajúcemu dedkovi dopriala poslednú cigaretu a pohár vína. Západ slnka dodal rozlúčke emotívnu atmosféru

ZAUJÍMAVOSTI VÍNO
Uložiť Uložené

Dedko mal už len jedno posledné želanie.

Minulý týždeň priviezli do nemocnice v dánskom meste Aarhus 75-ročného Carstena Flemminga Hansena. Milý deduško mal v poslednom čase zdravotné problémy a do nemocnice ho napokon museli priviezť kvôli prasknutej aorte. Lekári sa síce snažili robiť všetko, čo bolo v ich silách, ale napokon museli Carstenovi oznámiť, že jeho stav je príliš kritický a už sa s ním nedá nič urobiť. Dozvedel sa, že v najbližších hodinách či dňoch neodvratne odíde na druhý svet, a tak oslovil sestričku so svojím posledným prianím. Chcel si len vychutnať posledný pohár bieleho vína a zapáliť poslednú cigaretu, čo bolo spočiatku dosť komplikované. V nemocnici je zakázané fajčiť, a tak sestričke napadlo, že by deduška mohli odviezť na balkón. Nakoniec sa im to nadmieru vydarilo, pretože práve zapadalo slnko a Carsten sa aj napriek svojmu osudu spokojne usmieval a skvelým spôsobom rozlúčil s blízkymi.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia