Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 20:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Delik a Grimaso z H16 posielajú prvú ochutnávku z ich spoločného projektu, na ktorom sa objaví aj Cigo, Otis či Fobia Kid

HUDBA
Uložiť Uložené

EP s názvom Dvojitý zásah si od dnešného dňa môžeš oficiálne predobjednať a doma ho budeš mať v druhej polovici mesiaca.

Ešte v úvode roka sme si pre vás pripravili dlhý zoznam chystaných albumov, medzi ktoré sme zaradili aj Delika, a to aj napriek tomu, že v skutočnosti žiadnu oficiálnu informáciu o prípravách akéhokoľvek projektu nevypustil. Naše prosby však boli vypočuté, keďže dvorný producent H16 - Grimaso prišiel s nápadom dať spoločne s dobrým chlapcom z Handlovej dokopy EP, o ktorom dnes konečne dostávame aj podrobnejšie informácie. Chalani už predtým spolupracovali nespočetne veľa krát a všetci dobre vieme, že jednašestka aj Moja reč to ťahali prakticky spoločne, a tak nás táto informácia potešila. 

Ich spoločný projekt  s názvom Dvojitý zásah obsahuje dohromady 6 plnohodnotných skladieb, na ktorých sa objavia aj Cigo, Otecko a Fobia Kid. Dnes sme sa zároveň dočkali aj prvej ukážky, ktorá dostáva názov Gin Džús a napovedá, že sa skutočne máme na čo tešiť. Aby toho nebolo málo, predstavujeme vám aj cover albumu a tiež tracklist, ktorý zároveň sprevádza oficiálne spustenie predpredaja. Od dnešného dňa si teda môžeš toto EP od Delika a Grimasa zadovážiť tradične na stránke rukahore.sk. Dvojitý zásah vychádza spoločne so špeciálnym merchom už koncom apríla. Teraz si však môžeš čakanie skrátiť novinkou a my snáď už môžeme prezradiť, že o pár dní uzrie svetlo sveta aj prvý videoklip.

Delik a Grimaso z H16 posielajú prvú ochutnávku z ich spoločného projektu, na ktorom sa objaví aj  Cigo, Otis či Fobia Kid
Domov
Zdieľať
Diskusia