Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 18:33
Čas čítania 0:00
Marek R.

Z lietadla vystúpil jeden pasažier navyše. Na jeho palube sa počas letu vo výške niekoľkých kilometrov podaril bezproblémový pôrod

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Kadiju sa v budúcnosti bude určite chváliť tým, ako sa dostal na náš svet.

Porodiť na tento svet dieťa je jeden z najkrajších momentov v živote každej ženy a Nafi Diaby na ten svoj pôrod už vonkoncom nezabudne. Veď kto sa môže pochváliť tým, že priviedol dieťa na svet priamo na palube lietadla počas letu vo výške niekoľko kilometrov nad zemským povrchom?

Tento krásny moment sa udial počas letu z Conakry (Guinea) do Ouagadougou (Burkina Faso) aerolinky Turkish Airlines a pomáhal každý, kto mohol, aj keď logicky nemal na to tréning. Podmienky teda neboli určite zrovna najlepšie, stesnený priestor či žiadne súkromie, no všetky tieto problémy sa museli prekonať a, našťastie, všetko dopadlo v úplnom poriadku. Možno za to môže aj fakt, že práve Turiskh Airlines sa 6 rokov po sebe stali najlepšou európskou aerolinkou. V obrovskej výške sa tak dostal na svet malý Kadiju, ktorý sa v budúcnosti bude určite chváliť tým, ako sa dostal na náš svet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia