Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 18:34
Čas čítania 0:00
Marek R.

Japonské ulice zaplavili mužské pohlavné orgány pri oslave festivalu Kanamara Matsuri

ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Jeden z najzvlástnejších festivalov na svete.

Už niekoľkokrát sme sa mohli presvedčiť, napríklad aj vďaka televíznym programom, že Japonci si zvyknú poriadne uletieť a pri pohľade na fotografie z festivalu Kanamara budete taktiež krútiť hlavou. Všade, kde sa pozriete, sa totiž nachádzajú mužské pohlavné orgány v rôznych veľkostiach a človek by si pomyslel, že sa nachádza na nejakom zvláštnom erotickom festivale.

Z festivalu sa okamžite stala turistická atrakcia, keďže dačo takéto neuvidíte pravdepodobne nikde na svete. Kanamara Matsuri festival sa koná každý rok prvú aprílovú nedeľu (tento rok 2. apríla) v meste Kawasaki a je oslavou plodnosti. Našli by ste tu sprievod za obrovským ružovým penisom s názvom Elizabeth a kúpiť by ste si mohli lízatká či sošky taktiež v tvare penisu. Legenda hovorí, že mocný démon, ktorého láska k žene nebola opätovaná sa jej pomstil tým, že všetkým jej milencom odhryzol pred stykom penis. Dedinčania však na démona prichystali pascu v podobe oceľového penisu, ktorý si nasadil ďalší ženin milenec. Démon si na ňom vylámal zuby a nadobro opustil ženinu pošvu. K tejto udalosti bola postavená svätyňa Kanayama, kde chodia božstvá prosiť o pomoc páry, ktoré si chcú založiť rodinu. Dnes je z toho však skôr zábavka pre turistov, no taktiež má festival aj dobrý účel, keďže sa počas neho zbierajú peniaze na výskum HIV. 



Domov
Zdieľať
Diskusia