Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 2:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Stredobodom pozornosti. Dvaja homosexuálni vojaci spoločne žiarili na plese a rozdelili spoločnosť na dva tábory

ZAUJÍMAVOSTI LGBT+
Uložiť Uložené

S negatívnymi komentármi si ťažkú hlavu nerobia a naďalej šíria lásku a pozitívnu energiu.

Podpora pre manželstvá homosexuálnych párov nie je v Spojených štátoch amerických taká obrovská ako v Holandsku (no stále je to nadpolovičná väčšina), o čom sa presvedčil aj americký vojak Andrés Camilo s jeho partnerom. Rozdielne názory sa tak vyrojili po tom, ako Andrés zavesil na svoj Instagram fotografiu s partnerom Maxom Emersonom, s ktorým sa ocitol bok po boku na armádnom plese.

Voľakedy mala armáda oveľa prísnejší názor na LGBTI komunitu, no už je rok 2017, takéto názory sa pomaly vytrácajú, no nie každého to zrovna teší. Komentáre priamo pod príspevkami na Instagrame či pod mnohými článkami na weboch, ktoré Andrésovi venovali pozornosť, sa ocitli aj komentáre plné ohovárania, urážok a nadávok. Dvojica si však z toho ťažkú hlavu nerobí, práve naopak, bojuje proti nim pozitívnou energiou a láskou. Taktiež hovoria, že v armáde ich vzťah všetci akceptujú a plne ho podporujú a aj priamo na Instagrame už Andrésa sleduje viac ako 100 000 ľudí, ktorí mu prajú krásny vzťah s Maxom.

Domov
Zdieľať
Diskusia