Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 2:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

V Španielsku otvorili najvyššiu a najrýchlejšiu horskú dráhu v Európe. Za 5 sekúnd dosiahneš rýchlosť 180 km/h a nebude ti všetko jedno

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jazda len pre tých najodvážnejších.

Ak máte radi adrenalín a horské dráhy, potom od 7. apríla budete mať novú obľúbenú destináciu. Včera totiž v španielskom Salou otvorili novú atrakciu s názvom Ferrari Land a je vám jasné, aká farba tu bude prevládať a hlavne, že jednou z poznávacích charakteristík bude rýchlosť. 

Park tejto legendárnej talianskej automobilky sa rozprestiera na 70 000 metroch štvorcových a na svoje si prídu ako priaznivci adrenalínu, tak aj takí, ktorí sú nesmelí. Dominantou je však už spomínaná horská dráha, ktorá sa oficiálne pýši európskym titulom najvyššej a najrýchlejšej a nie každý tak má žalúdok na to, aby absolvoval túto spanilú jazdu. Stačí totiž len 5 sekúnd, aby ste dosiahli rýchlosť 180 kilometrov za hodinu a na vrchole sa budete nachádzať vo výške 112 metrov, takže si okrem rýchlosti užijete aj krásny výhľad. Ak ale takáto jazda nie je pre vás, nájdete tu aj obchody, reštaurácie, ale napríklad aj jazdecký simulátor, vďaka ktorému si užijete jazdu vo Ferrari po uliciach Ríma. 

 
Anketa:
Trúfol by si si na takúto jazdu?
Áno
Nie
Áno
73 %
Nie
27 %
Domov
Zdieľať
Diskusia