Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2017, 17:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chris Evans si nie je istý, či po Avengers 4 ešte bude ako Captain America držať v rukách ikonický štít

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vráti sa Evans ako Cap v budúcich filmoch MCU?

Možno si pamätáte na náš obrázok na facebooku s popisom, že Chris Evans neplánuje skončiť ako Captain America a popravde si nedokáže predstaviť, že by túto rolu už nikdy nehral. Reč je samozrejme o období post Avengers 4, kedy Chrisovi končí zmluva. Všetci by sme si pomysleli, že ide o skvelú správu, vrátane Marvelu, keďže Cap je nesmierne obľúbený, rovnako ako samotný Evans. Nie je preto potreba navliekať do kostýmu Buckyho, aspoň nie zatiaľ. Avšak, Evans len pred pár hodinami vyhlásil niečo zaujímavé. 

„Klamal by som, keby som tvrdil, že by to pre mňa nebolo ťažké. No nič netrvá večne a predávanie štafety je úplne prirodzené. V odchode je smútok, no je tam aj niečo krásne.“

Chris Evans si nie je istý, či po Avengers 4 ešte bude ako Captain America držať v rukách ikonický štít
Zdroj: Marvel/Disney

Ďalej superhrdinské filmy prirovnal k Bondovi či samotnému Batmanovi, ktorý si vždy nájde cestu aj v iných podobách a inej dobe. Tieto postavy sa dajú preskúmať z iných uhlov znova znova. Ako budú postupovať po Avengers 4 je len a len na nich. Nič neľutujem a som nekonečne vďačný. 

Evans tak upravil svoje vyjadrenia spred pár dní a niečo mi hovorí, že za to môže samotný Marvel. Pravdepodobne Chrisovi dali vedieť, že sú to hlavne oni, kto rozhoduje o tom, či bude v role pokračovať a aké s ňou majú plány a mal by divákom a fanúšikom dať vedieť, že jeho odchod sa možno blíži. Možno chce mať Marvel len otvorených viacero dverí, možno už vie, že s Evansom do budúcnosti nepočítajú a jeho ikonický štít preberie Bucky ako nový Captain America. Nakoniec, jeho predstaviteľ, Sebastian Stan, má stále zmluvu na niečo okolo 7 filmov. Prípadne je to celé iba o tom, že Chris bude chcieť vidieť na výplatnej páske o niečo dlhšie cifry.

Anketa:
Chceli by ste, aby Chris Evans hral Captaina Americu aj po Avengers 4?
Áno
Nie, mal by ho nahradiť Bucky
Nie, mal by ho nahradiť Sam (Falcon)
Ak skončí, nechcem, aby
Áno
86 %
549 Hlasov
Nie, mal by ho nahradiť Bucky
8 %
53 Hlasov
Nie, mal by ho nahradiť Sam (Falcon)
1 %
8 Hlasov
Ak skončí, nechcem, aby
4 %
28 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia