Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2017, 20:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister hľadá dievča, ktoré neprestáva loviť, prácu chápe skôr ako životný štýl a nebojí sa pohybovať v prostredí významných osobností

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jägermeister potrebuje mladú, atraktívnu, komuniktívnu študentku, ktorá je ambiciózna a vie pracovať so sociálnymi sieťami.

Ak pre vás z času na čas máme nejakú ponuku na pracovnú pozíciu, vždy ide o takú, do ktorej by sme sa pokojne pustili aj my sami, žiaľ, potom by vás nemal kto zásobovať kvalitnými článkami. Hehe. Jägermeister, ktorý je aktuálne snáď najprogresívnejšou spoločnosťou, sa rozhodol doplniť svoje rady o posilu nežnejšieho pohlavia. Tá by mala byť ochotná a schopná cestovať a pohybovať sa v zaujímavom prostredí, často v okolí významných osobností. Pre každého, kto aspoň občas zavíta na atraktívnu či netradičnú udalosť pre mladých musí byť už známe aj to ikonické čierne autíčko v špeciálnej úprave, ktoré by sa malo stať jedným z pracovných nástrojov najnovšieho člena Jäger Beets tímu.

Áno, to je to, z ktorého si môžeš na počkanie načapovať ľadovo namrazený Jägermeister. Stačí len otvoriť kufor. Čo by však taká uchádzačka mala mať a čo ju vlastne čaká? Nuž, Jägermeister potrebuje mladú, atraktívnu, komuniktívnu študentku, ktorá je ambiciózna a vie pracovať so sociálnymi sieťami. Teda človeka, ktorý neprestáva loviť a prácu chápe skôr ako životný štýl, do všetkého sa púšťa s nadšením a zároveň mu nerobí problém cestovanie po celom Slovensku. Určite musíš mať iný prístup k životu ako väčšina tvojich známych a nemôžeš sa báť spoznávať nových ľudí a dávať podnety pre budúce spolupráce.

Jägermeister hľadá dievča, ktoré neprestáva loviť, prácu chápe skôr ako životný štýl a nebojí sa pohybovať v prostredí významných osobností

Podmienkou je vodičský preukaz skupiny B, pretože jedným z tvojich hlavných úloh bude práca v teréne v exkluzívnom BEETS mobile. Pokiaľ ťa táto príležitosť zaujala a myslíš, že práve ty si pre Jägermeister ta pravá, na e-mailovú adresu [email protected] s predmetom "Jägermeister BEETS – výberové konanie" posielaj všetky tieto uvedené podklady:

• životopis
• 3 fotky (tvár, postava a jedna ktorá ťa vystihuje)
• Instagram video (15s, téma: “neprestávajte lovit”)
• 1 veta prečo práve TY si ten správny človek

Jägermeister hľadá dievča, ktoré neprestáva loviť, prácu chápe skôr ako životný štýl a nebojí sa pohybovať v prostredí významných osobností

WORK HARD, PARTY HARDER, takto my žijeme! Ulov si svoju šancu!

Domov
Zdieľať
Diskusia