Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 17:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Teraz môžeš pri pití piva a zabávaní sa s kamošmi v podnikoch vyhrať výlet na mníchovský Októberfest

REFRESHER PIVO
Uložiť Uložené

Viete si predstaviť ideálnejšiu možnosť, ako vyhrať výlet na Októberfest práve počas pitia piva s kamošmi?

Zaregistrovali ste aj vy v posledných pár rokoch, že príchod internetu a sociálnych sietí má na nás všetkých možno o niečo väčší vplyv ako by sme si vôbec želali? Všetko nasvedčuje tomu, že ľuďom už stačí kontakt prostredíctvom počítačov či smartfónov a osobné stretnutia - pracovné aj priateľské považujeme skôr za stratu drahoceného času. Ten sa stal tiež akousi špeciálnou veličinou a všetci sa niekam naháňame, len aby sme ho potom mali čo najviac pre seba, no paradoxne ho trávime doma, na sociálnych sieťach. Aj preto konečne prichádza zaujímavá iniciatíva s názvom VYBEER SA VON, ktorá by mohla pomôcť aspoň z malej časti tento problém našej generácie vyriešiť. 

Často sme označovaní titulom Generácia Y, kam sa vraj radia všetci narodení medzi 1980 – 1995, na ktorých sa zároveň VYBEER SA VON zameriava. Hlavným cieľom projektu je dostať mladých dospelých aspoň na chvíľu mimo on-line sveta a ukázať im čaro osobných stretnutí s priateľmi a „vôňu“ človečiny. Veď snáď každému je jasné a uvedomuje si, že zážitky „na živo“ boli, sú a budú stále tie najlepšie. A možno ich ani nie je potrebné dookola dokumentovať. Snáď každý z vás mi dá zapravdu, že vybrať sa s priateľmi na pivo, porozprávať si zážitky, posťažovať alebo zasmiať sa, patrí rozhodne k príjemným a dôležitým chvíľam v našich životoch. 

Teraz môžeš pri pití piva a zabávaní sa s kamošmi v podnikoch vyhrať výlet na mníchovský Októberfest
Zdroj: unsplash.com

Ciele projektu sme si už predstavili a teraz asi všetkých zaujíma, ako to vlastne bude prebiehať. Kampaň môžete registrovať počas celého apríla vo „vybeeraných“ puboch pivovarov Heineken, Topvar a Steiger, kde si v príjemnom prostredí môžete vychutnať kvalitné pivo, zažiť dobrú zábavu, ktorú prinesú do prevádzok stand-up comedies Silné reči a na mieru zostavenú tour unpluagged koncertov interpretov - Andreasa Imricha z Talkshow a Tomáša Slobodu z LePayaco. Ďalšími dôvodmi, prečo nesedieť doma a ísť von je možnosť pre partie priateľov vyhrať v súťaži a vybrať sa za zážitkami na tohtoročný mníchovský Oktoberfest, užiť si víkend na chate či vyraziť na jeden deň do obľúbeného pivovaru.

Teraz môžeš pri pití piva a zabávaní sa s kamošmi v podnikoch vyhrať výlet na mníchovský Októberfest
Teraz môžeš pri pití piva a zabávaní sa s kamošmi v podnikoch vyhrať výlet na mníchovský Októberfest

No a ako sa vlastne do súťaže zapopjiť? Stačí navšítviť stránku vybeersavon.sk, kde nájdeš zoznam všetkých podnikov a potom už len zbierať nálepky, vďaka ktorým sa práve ty môžeš stať víťazom jedinečnej súťaže. Koniec koncov tak môžete spoojiť príjemné s užitočným a dohnať všetko, čo ste si so svojimi známymi, rodinou aj priateľmi nestihli za poslednú dobu povedať. Veď nie je nič krajšie, ako spoločne strávené chvíle s tými, ktorých máte najradšej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia