Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2017, 9:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Venom má byť R-ko, ktoré odštartuje vlastné univerzum komiksových filmov štúdia Sony. Kedy sa začne natáčať?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbený antihrdina si svoju sólovku odbije už budúci rok. A všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa bude inšpirovať Deadpoolom a Loganom.

So správami ohľadom sólovky Venoma sa v poslednej dobe akoby vrece roztrhlo. O plánoch priviesť na plátna kín tohto obľúbeného antihrdinu v jeho samostatnom filme sme síce vedeli už dlhšie, iba nedávno sa však z ničoho nič objavila informácia, ktorá potvrdila dátum premiéry na budúci rok. Navyše, v súvislosti s chystaným Venomom sa hovorilo aj o tom, že nebude nijakým spôsobom prepojený s aktuálnym Spider-Manom či snímkami z MCU (Marvel Cinematic Universe). Veci sa však teraz konečne pohli o čosi viac vpred a my pre vás opäť raz máme niekoľko zaujímavých noviniek.

Známy server Collider totiž tvrdí, že Venom bude od vyššie spomínaného rozšíreného sveta skutočne oddelený, ba čo viac, štúdio Sony prostredníctvom neho odštartuje svoje vlastné, úplne nové univerzum komiksových filmov (bude doň patriť aj plánovaná záležitosť s hrdinkami Silver Sable a Black Cat). Minimálne Venomova sólovka by pritom mala nasledovať vzor úspešného Deadpoola a Logana, ktoré obdržali R-kový rating za cenu skromnejšieho rozpočtu, pričom dali jasne najavo, že to ide aj touto cestou. Scenár je zrejme už hotový, takže sa čaká už iba na ohlásenie režiséra. Jedným z najväčších kandidátov na tento post je údajne Adi Shankar, producent a muž stojaci za známymi kraťasmi, ako napríklad The Punisher: Dirty Laundry či Power/Rangers. Natáčanie Venoma je momentálne naplánované na jeseň 2017 a samotnej premiéry by sme sa mali dočkať 4. októbra 2018. S ďalšími detailami sa snáď prihlásime už čoskoro. Pre viac informácií klikajte sem a určite nám dajte vedieť, čo si myslíte o rozšírenom svete v podaní Sony.

Venom vo filme Spider-Man 3 (2007)

Venom má byť R-ko, ktoré odštartuje vlastné univerzum komiksových filmov štúdia Sony. Kedy sa začne natáčať?
Zdroj: Columbia Pictures Corporation
Domov
Zdieľať
Diskusia