Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2017, 14:15
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Nicki Minaj je najnovšie už aj profesionálna modelka. Raperka podpísala zmluvu so známou modelingovou agentúrou

REFRESHER NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Americkej raperke to išlo vždy dobre aj pred objektívom a teraz je z nej oficiálne modelka.

Nicki Minaj je predovšetkým interpretka, no popri tom stíha veľa ďalších aktivít, ako napríklad herectvo, písanie textov a najnovšie aj modeling. Pózovanie pred fotoaparátom jej nikdy nebolo cudzie, a tak podpísanie kontraktu s modelingovou agentúrou nie je až tak veľkým prekvapením. Nicki sa upísala známej spoločnosti Wilhelmina Models a pridala sa tak k ďalším celebritám ako Demi Lovato či Nick Jonas.

Ako sme už spomínali, americká raperka má s modelingom bohaté skúsenosti. Okrem iných spolupracovala s brandom Roberto Cavalli, stála pred objektívom viacerých významných fotografov ako Mario Testino či duo Inez & Vinoodh. Tým, že podpísala zmluvu s agentúrou sa jej otvárajú ďalšie príležitosti, a tak urobila určite správny krok. Nicki jednoducho do módneho sveta dávno patrí a s jej 77 miliónmi followerov na Instagrame sa jej ponuky budú len tak hrnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia