Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Baby Driver od Edgara Wrighta uvidíme o pár mesiacov skôr. Jeden z najočakávanejších filmov roka premiéruje už v júni!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tiež sa už neviete dočkať tohto šialeného romanticko-akčného filmu?

Filmkult bol odjakživa o partii mladých chalanov (žiadna baba s nami nevydržala byť v jednej spoločnosti dlhodobo), ktorí si vypestovali vkus postupne a rozhodne nie vďaka filmovo zameraným školám. Iste, píše pre nás niekoľko ľudí "z fachu", ale podobné novinky k vám prúdia od zanietených milovníkov filmu odrastených na Hollywoode (ale takí sme asi všetci). Aj preto sme sa vždy prikláňali k subjektivite názorov a rovnakej forme písania článkov. Ak sa nám niečo páči, je to v článku cítiť, ak naopak nie, vieme sa do daného filmu/traileru slušne obuť. No a potom je tu priestor na "hajpovanie". Jedným z filmov, do ktorého vkladáme takéto veľké nádeje a budeme vás naň hnať do kina, je Baby Driver od Edgara Wrighta (Hot Fuzz, Scott Pilgrim, Shaun of the Dead). 

Po prvom traileri je už všetkým jasné, že pôjde o neskutočne štýlový akčný film. Podľa zahraničných recenzií a nadšených ohlasov divákov z festivalov navyše vieme, že sa v ňom nájde aj kus milej romantiky s množstvom úžasných scén. K tomu tu máme náznak poriadnej dávky humoru a hereckých kvalít, takže sa jednoducho niet čoho obávať, obzvlášť, ak snímku Edgara Wrighta všetci vychválili do nebies a niektorí tvrdia, že nič lepšie dlhé roky nevideli. Minimálne vo svojich žánroch. Aj preto nás nesmierne teší, že Baby Drivera neuvidíme v auguste, ale už v júni. Konkrétne sa do tých kín budeme všetci povinne hrnúť 28. júna. 


Aké boli naše dojmy po prvom traileri? Vystihnuté nasledovne: Baby Driver oplýva úžasnou atmosférou, už v traileri nesmierne živou chémiou medzi hercami, nádhernými ženami, skvelými hercami a hlavne veľmi sympatickou hlavnou postavou v atraktívnych akčných scénach s Kevinom Spaceym v úlohe záporáka. A o čom to vlastne bude?

Dej nám predstaví Babyho (Ansel), ktorý už dlhé roky pôsobí ako getaway driver, a teda šofér bankových lupičov a iných gangsterov, ktorí sa rýchlo potrebujú dostať z miesťa činu čo najďalej. Keď však stretne ženu svojích snov a zaľúbi sa do nej, rozhodne sa, že je na čase nechať kriminálny svet za sebou a odísť žiť život niekam inam. Vzhľadom na to, že je najlepší vo svojom obore, nikto si nepraje, aby sa na to vykašľal, nehovoriac o tom, že posledný job nevyjde podľa predstáv. 

Za scenárom aj réžiou stojí už zmienený Edgar Wright (Scott Pilgrim vs. the World, Shaun of the Dead). A teraz sa pripravte na nabitý herecký ansámbel. Ten tvoria mená, ako napríklad Ansel Elgort (The Fault in Our StarsDivergent) ako Baby, Kevin Spacey (The Usual Suspects) ako Doc, Jon Hamm (Mad MenThe Unbreakable Kimmy Schmidt) ako Buddy, Lily James (Pride and Prejudice and ZombiesCinderella) ako Deborah, Eiza Gonzalez (Jem and the HologramsFrom Dusk Till Dawn: The Series) ako Darling, Jon Bernthal (Marvel’s DaredevilThe Walking Dead) ako Griff či Jamie Foxx (Django UnchainedThe Amazing Spider-Man 2) ako Bats.


Baby Driver od Edgara Wrighta uvidíme o pár mesiacov skôr. Jeden z najočakávanejších filmov roka premiéruje už v júni!
Zdroj: Sony
Domov
Zdieľať
Diskusia