Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2017, 13:08
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Zábavná konkurencia pre Flappy Bird vám zničí hlasivky. Hru ovládate výhradne vaším hlasom

TECH
Uložiť Uložené

Na verejných priestranstvách si ju však veľmi neužijete.

Chicken Scream, ako ho autori pomenovali, už z názvu dáva najavo, aký nezvyčajný spôsob ovládania budete pri hraní využívať. Po tom, čo Flappy Bird a taktiež Pokémon Go spôsobili ošiaľ neslýchaných rozmerov, sa zdá, že ďalším internetovým hitom bude natoľko jednoduchá aplikácia, že sa počas hrania nemusíte ani jediný raz dotknúť prstom obrazovky. Respektíve, akýkoľvek dotyk by vám bol zbytočný.

Zábavná konkurencia pre Flappy Bird vám zničí hlasivky. Hru ovládate výhradne vaším hlasom
Zdroj: Sirius

Ako uvádza samotný popis, hernú postavičku v podobe kuraťa ovládate vašimi hlasivkami. Pokiaľ chcete, aby sa kuriatko pohybovalo bez skoku, musíte hovoriť potichu. Preskočenie priepastí medzi vyvýšenými platformami docielite vykríknutím alebo jednoducho zvýšením hlasu. Dávajte si však pozor a nezabudnite pri prvom spustení povoliť aplikácii prístup k mikrofónu rovnako ako by ste ho nemali prekrývať prstom počas hrania. Ak sa nechcete stať terčom znepokojených pohľadov, neodporúčame Chicken Scream zapínať na verejných priestranstvách, inak sa môže stať, že sa na vašom spôsobe posúvania kuriatka pobaví celý internet. Je len na vás, či budete hrať s vydávaním rovnakého tónu alebo si budete pospevovať obľúbenú pieseň či si vyskúšate citoslovcia zvieracích zvukov pre docielenie väčšej "autentickosti". Problém nastane, keď vám niekto poza plecia zakričí v tom najnevhodnejšom okamihu a vy tak prídete o vytúžený rekord. V aplikácii nechýba nastavenie intenzity, teda citlivosti mikrofónu na krik a už tradičné zbieranie mincí/nakupovanie nových, krajších skinov. 

Aplikáciu môžete bezplatne stiahnuť na zariadenia s operačným systémom Android a iOS

Zábavná konkurencia pre Flappy Bird vám zničí hlasivky. Hru ovládate výhradne vaším hlasom
Zdroj: Chicken Scream

Domov
Zdieľať
Diskusia