Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 16:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zaplatia ti takmer 30-tisíc eur za 3 mesiace, ktoré v lete stráviš v luxusných vilách po celom svete. Stačí sa orientovať na sociálnych sieťach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Luxusné vily a hromada peňazí znejú ako skvelý recept na letnú brigádu.

Na svete žije dostatok bohatých ľudí, ktorí vlastnia nielen jeden, ale minimálne dva príbytky. Najčastejšie ide o milionárov premiestňujúcich sa z jednej časti na druhú podľa toho, aké je tam práve počasie a ako sa cítia, a práve takýchto ľudí združuje americká spoločnosť Thirdhome. V praxi ide o to, že jej členovia majú k dispozícii širokú sieť luxusných víl a nehnuteľností ostatných členov. Podmienkou pre vstup je teda vlastníctvo aspoň dvoch domov, aby sa jeden z nich mohol stať chvíľkovým príbytkom pre jedného z ďalších členov a keďže chce Thirdhome svoj biznis zviditeľniť, americká spoločnosť sa to rozhodla urobiť najlepším možným spôsobom.

Na leto chcú dať jednému šťastlivcovi šancu počas celých troch mesiacov cestovať po celom svete a užívať si komfort nehnuteľností jednotlivých členov a k tomu výherca získa ešte aj honorovanú zmluvu vo výške 9-tisíc eur mesačne. Ak sa ti teda podarí uspieť v tvrdej konkurencii, za tri mesiace práce zarobíš takmer 30-tisíc eur a tvojimi povinnosťami bude fotografovať, natáčať videá a najmä informovať širokú verejnosť o tom, čomu sa Thirdhome venuje a aké vymoženosti svojim členom ponúka. Aby ti nebolo smutno, môžeš si so sebou zobrať aj kamaráta či priateľku, ale druhá osoba si už bude musieť svoje cestovné náklady uhradiť sama, zatiaľ čo tvoje letenky a ďalší transport zatiahne Thirdhome. Na to, aby si sa stal človekom s najlepšou letnou brigádou ti stačí spĺňať zopár podmienok a poslať spoločnosti krátke video o tom, prečo by si mali vybrať práve teba. Čas máš do 30. marca, takže ak to chceš stihnúť mal by si sa poponáhľať.

Domov
Zdieľať
Diskusia