Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 13:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zvolenčan natipoval zápasy za necelé 3 eurá a vyhral 300-tisíc eur. O športe vraj nevie nič a netušil, že vyhral, pretože betónoval

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE ŠPORT
Uložiť Uložené

Krátko pred dôchodkom sa mu nadobro zmenil život.

Hazardné hry a stávkovanie už zničili životy tisícom Slovákov. Človek si veľmi ľahko vytvorí závislosť a pomaly stráca prehľad o tom, koľko už stavil, koľko si ešte môže dovoliť staviť a koľko už prehral. Nevedno, ako na tom je tento Zvolenčan, ale ako informoval portál Aktuality.sk, vďaka netradičnej stávke mu na bankový účet onedlho príde takmer rovných 300-tisíc eur. Starší pán zo Zvolena stavil na štyri zápasy a to rovno dvakrát, a tak celkovo v stávkovej spoločnosti minul 2,74 eura, aby ich následne premenil na 298 405,18 eur.

Neuveriteľné šťastie je o to bizarnejšie, že keď sa usmiaty výherca prišiel so svojimi tiketmi prihlásiť do stávkovej spoločnosti, rovno sa priznal, že o športe takmer nič nevie a ani len netušil, koľko hráčov sa počas zápasu nachádza na ihrisku, pretože on sa venuje kartovým hrám. Výherca sa potom rozhovoril o tom, že nedávno prišiel o svoju prácu, aj keď mu do dôchodku zostávajú už len štyri roky, a tak mu výhra skutočne padla vhod. O svojom úspechu hodnú chvíľu ani len netušil, pretože betónoval na brigáde a dozvedel sa o nej až od kamarátov. Vraj chce teraz časť peňazí investovať do luxusného Mercedesu, čo bol jeho obrovský celoživotný sen, a my len dúfame, že ich nestratí rovnako rýchlo, ako ich aj získal.

Zvolenčan natipoval zápasy za necelé 3 eurá a vyhral 300-tisíc eur. O športe vraj nevie nič a netušil, že vyhral, pretože betónoval
Zdroj: Niké
Domov
Zdieľať
Diskusia