Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2017, 11:25
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Netradičná babička, ktorá miluje módu. Zaklina vyzerá ako bohyňa, aj keď má 47 rokov, porodila dve deti a teší sa už z vnúčat

MÓDA
Uložiť Uložené

Nie je babičkou v tom pravom slova zmysle.

Obyčajná babička si zvyčajne nepotrpí na najnovšie módne trendy, aktívne nepoužíva internet a už v žiadnom prípade netuší, čo je to Instagram. Na druhej strane, obyčajná babička vo väčšine prípadov nemá stále len 47 rokov. Jedna príťažlivá Srbka Zaklina na sociálnych sieťach začína získavať čoraz väčšiu popularitu a čiastočne jej s tým pomáha aj fakt, že je na svoju rolu babičky či starej mamy patrične hrdá. Zaklina porodila svoju prvú dcéru ešte ako mladá slečna v 19 rokoch a okrem nej už mala aj syna, ktorý nanešťastie predčasne zomrel.

Ani to jej nezabránilo, aby úspešne kráčala za svojou vysnívanou kariérou modelky a ak sa pozrieš na jej fotografie na Instagrame, len veľmi ťažko budeš môcť uveriť, že má Zaklina len 47 rokov. Vo svojom veku stíha pomáhať s výchovou dvoch vnúčat a popritom sa nechať fotografovať rôznymi fotografmi, pričom sa už objavila vo viacerých svetových médiách ako napríklad magazín Elle. Počas svojho života si prešla viacerými bydliskami v rozdielnych štátoch ako Poľsko, Francúzsko a Švajčiarsko, čomu pripisuje aj svoju lásku k móde a dobrému obliekaniu, a ku príspevkom pridáva aj označenie #grandmotherthatlovesfashion, čiže babička milujúca módu. Nevieme, ako presne sa Zaklina udržiava vo forme, ale očividne jej vnúčatá prospievajú, pretože aj krátko pred 50. narodeninami vyzerá fantasticky.



 
















Domov
Zdieľať
Diskusia