Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 23:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

S ko*otmi sa pretekám jak pri*ebaný, do pi*e! Peťo Sagan zostal po skončení pretekov zo správania svojich cyklistických kolegov rozčarovaný

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peťo Sagan neváhal vytiahnuť slovenské slová najťažsieho kalibru.

Náš najlepší cyklista a jeden z najlepších národných športovcov Peter Sagan to vo svojej kariére nemá vždy jednoduché. Jeho súperi si dávajú dobrý pozor na to, aby mu občas znemožnili šancu na výhru, pretože ich už nebaví sledovať jeho chrbát v každých druhých pretekoch a ako to už pri Slovákoch býva, keď sa v športe stane niečo, čo sa nám nepáči, neváhame si kvalitne zanadávať. Nie je na tom samozrejme nič zlé, ak to nevadí ľuďom okolo nás a zrejme nad tým v konkrétnej chvíli nerozmýšľal ani Peťo, keď sa nelichotivo vyjadril na adresu svojich konkurentov. Po vyčerpávajúcich pretekoch bolo sklamanie z menšieho neúspechu také veľké, že svojich protivníkov počastoval slovami: „S koko*tmi sa pretekám jak prije*aný, do pi*e." Zrejme tak narážal na občasnú nevraživosť a neschopnosť spolupracovať zo strany ostatných cyklistov v pelotóne a aj keď takéto slová na verejnosti do úst svetoznámeho športovca nepatria, na druhej strane vieme Peťove rozčarovanie celkom pochopiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia