Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mega M posiela 100 barov kvalitného rapu a začína pracovať na albume Rottweiler, ktorý vyjde ešte v tomto roku

HUDBA
Uložiť Uložené

Štvrtá a zároveň posledná skladba zo série, po ktorej sa Mega M bude venovať už len prácam na očakávanom albume.

Rok 2016 patril okrem iných aj chalanovi, ktorý si hovorí Mega M. Aj keď rapuje už o niečo dlhšie, do povedomia širšieho publika sa začal dostávať až v uplynulých 12 mesiacoch, počas ktorých sa venoval hlavne aktívnej produkcii singlov a spoluprác. V rámci svojho menšieho projektu sa rozhodol vydať sériu štyroch skladieb, na ktorých dokazoval svoje lyrické aj technické schopnosti, za čo sa mu zaslúžene ušlo props aj od množstva kolegov zo scény, a to vrátane tých najznámejších.

Teraz predstavuje aj poslednú vec zo série, ktorej názov je aritmetickým pokračovaním predošlých skladieb #40, #60 a #80. Podobne ako v dvoch predošlých prípadoch, aj v tomto sa o tvorbu hudobnej produkcie postaral multitalentovaný Pouličný autor tónov, pre ktorého bol uplynulý rok ešte o niečo zásadnejším. Po singli #100 sa už teda Mega M bude primárne venovať tvorbe albumu Rottweiler, pričom dátum vydania je naplánovany ešte na rok 2017. O samotný vizuál sa postarali Real & Rare a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia