Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2016, 10:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Speezy posielajú vianočné prekvapenie v podobe videoklipu na spoločnú vec Sin City z albumu HYPE

HUDBA MAJK SPIRIT PIL C
Uložiť Uložené

Zopár záberov sme si mali možnosť všimnúť už na sociálnych sieťach chalanov, no teraz tu máme aj kompletný výsledok.

HYPE a Sila sú už niekoľko týždňov vonku, refresher ich už stihol odhodnotiť v rebríčku desiatich najlepších počinov za rok 2016, a tak už neostáva nič iné, len potešiť fanúšikov nejakým tým bonusom napríklad v podobe videoklipu. Pil C aj Shakespeareit Speezy si na albumoch vymenili featuringy a keď sme na ich instagramových stories videli zábery z natáčania, neboli sme si úplne istí, či ide o prípravu vizuálu na skladbu Jetpack alebo Sin City. Obe tieto veci si však snáď všetci obľúbili natoľko, že nám to bolo vlastne jedno. No a teraz už vieme, že išlo o práve druhú spomenutú skladbu. 

O jej hudobnú produkciu sa postaral všetkým dobre známy Abe, ktorého môžeme s čistým svedomím zaradiť do top trojky beatmejkrov na Slovensku. Tradičný reprezent vizuál si pre nás pripravil Cash T a Michal Nemtuda v spolupráci s jeho A-Teamom. Nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia