Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 16:05
Čas čítania 0:00
rulezz

Kacelárska vyvražďovačka od režiséra Guardians of the Galaxy prichádza s debutovým trailerom, pripomínajúcim krvavé Battle Royale

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom The Belko Experiment, za ktorou stojí napríklad aj James Gunn, konečne odhaľuje plnohodnotnú ukážku. A oplatilo sa počkať.

Dnes vyšiel prvý trailer pre nový film režiséra Grega McLeana, ktorý ma na svedomí napr. snímku Wolf Creek. Staneme sa svedkami veľkého sociálneho experimentu, v ktorom sa skupina 83 vybraných Američanov postaví pred mnohé morálne dilemy. Dvere v budove sa zavrú a im ostáva naslúchať neznámemu hlasu, ktorý skupine káže, čo má robiť. Herecké obsadenie je celkom slušné. Predstavia sa nám John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, Michael RookerJohn C. McGinley a mnohí ďalší. Scenár k filmu pripravil James Gunn a o produkciu sa stará aj Peter Safran. Premiéra je zatiaľ stanovená na marec 2017. Námet vyzerá zaujímavo a prvé zábery nám dokazujú, že sa naozaj máme na čo tešiť. Ako sa trailer páči vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia