Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2016, 13:48
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Nigérijčan prešiel na bicykli s loptou na hlave viac ako 103 kilometrov. Pokúsil sa tak o zápis do Guinessovej knihy rekordov

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pozoruhodný výkon amatérskeho futbalistu z Nigérie.

Ak ste ešte doteraz nepočuli meno Harrison Chinedu, tak možno je ten správny čas zmeniť to. Talentovaný amatérsky futbalista z Nigérie má totiž v obľube starať sa o nové svetové rekordy. V marci tohto roka sa mu podarilo zapísať do Guinessovej knihy rekordov vďaka tomu, že prešiel s loptou na hlave 48 kilometrov. Jeho výkon bol však onedlho prekonaný niekým iným. To ho podnietilo k tomu, aby zašiel ešte o krok ďalej, s nádejou, že tentokrát ho už nikto neprekoná. Svoje umenie tak povýšil na novú úroveň, a to v podobe pridania bicykla do celej záležitosti. Šikovný Nigérijčan putoval od pláže umiestnenej na periférii jedného z najväčších afrických miest - Lagosu, až do samotného srdca tohto mesta, na štadión národného futbalového tímu. Pomocou bicykla prešiel s loptou na hlave viac ako 103 kilometrov. Celú cestu bol pritom oblečený od hlavy až po päty v národných farbách. Nemožno sa preto čudovať, že bol počas pokusu o rekord sprevádzaný celým radom priaznivcov. Avšak, aj keď sú si rozhodcovia z Guinessovej knihy rekordov vedomí jeho pozoruhodného výkonu, oficiálne ešte schválený nebol. Ľudia v Afrike však veria, že už čoskoro sa tak stane.

Domov
Zdieľať
Diskusia