Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2016, 11:55
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Duo Nerieš vystúpi na Trippine v Dunaj Dole. Sprevádzať ich budú Abe a Komander

REFRESHER NERIEŠ
Uložiť Uložené

Už dnes 18.11.2016 v bratislavskom klube Dunaj Dole.

Na 9. decembra je naplánovaný Trippin so Sergeiom Barracudom a Pastorom, no pred ním sa dočkáme ešte jednej časti. Tej sa už dnes, 18.11., zhostia chalani z Nerieš, ktorí sa postarajú o tradičnú piatkovú zábavu v bratislavskom klube Dunaj Dole. Sľubné duo, samozrejme, nebude bez sprievodu. Doplnia ho totiž pomerne známe mená Abe a Komander, starajúci sa svojimi setmi o prvotriednu klubovú noc. 

Duo Nerieš vystúpi na Trippine v Dunaj Dole. Sprevádzať ich budú Abe a Komander
Zdroj: www.facebook.com

O skupine Nerieš pravdepodobne poslucháč slovenského rapu počul už viackrát. Vďaka albumu Minimal sa chalani dostali do popredných radov našej scény a spolupracovali s menami ako Separ, Strapo či Kali. Hudby na dosku im zase dodali napríklad Maiky Beatz či Ján Lednický. Na pódiu Dunaj Dole istotne odohrajú skladby zo spomenutého projektu a možno i svoju časť z piesne 10 minút, ktorú mnohí ocenili. 

Producent Abe, člen bratislavského zoskupenia H16, má za sebou enormné množstvo odprodukovaných skladieb a odohraných setov. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí fakt, že produkoval ako veci pre Chief Keefa či Gucci Manea, tak mnohé populárne songy z domácej scény, ktoré majú na svedomí Kontrafakt či Jednašestka. Niektoré z nich počas jeho setu možno započuješ, preto sa rozhodne oplatí prísť. 

Má nekompromisné sety, ktoré sú zároveň úderné a originálne. To je Komander Ground, jeden z čelných predstaviteľov slovenského trapu. Do portfólia jeho tvorby patria EPčka, mixtapy či single. Na parkete sa za réžie tohto producenta nudiť určite nebudeš, práve naopak. 

Dvere Dunaj Dole sa v piatok 18.11.2016 otvoria o 22:00. Vstupné na Trippin s Nerieš, Abem a Komanderom činí 7 €. Kvôli prípadným zmenám či novinkám odporúčame sledovať FB udalosť

Domov
Zdieľať
Diskusia