Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 3:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš a DMS premenili 10 minút slávy na rapový sen a posielajú nám spoločnú novinku, ktorá je adeptom na skladbu roka

HUDBA DMS NERIEŠ
Uložiť Uložené

Slovenská rapová scéna nám neustále dokazuje, že ešte má čo ponúknuť a táto kolaborácia je jasným dôkazom.

Dnes je to len niečo viac ako rok od doby, kedy sme vydali tento článok o vtedy ešte nie úplne známych chalanoch, ktorí si hovoria Nerieš. Už vtedy nám bolo jasné, že vďaka textom, prejavu a neuveriteľnému citu na výber hudieb a videoklipov ich čaká veľmi sľubná kariéra. Tieto dohady sa každým ďalším vydaným singlom len potvrdzovali a dnes vieme, že o nich budeme ešte veľmi veľa počuť. Dvojica sa naposledy pripomenula skladbou Tieň, kde sa objavil aj Kali a dnes pokračuje ďalšou spoluprácou, ktorá nepochybne rapové publikum veľmi poteší. 

Ak si posledné dni sledoval aspoň trochu sociálne siete, tak už sa k tebe určite dostalo, že si pre nás chalani prichystali spoluprácu s DMS, teda menovite so Separom a Damem, ktorým už dlhodobo ide karta. Novinka dostáva názov 10 minút a musíme vás sklamať, ale nejde o minutáž samotnej skladby. Ako už býva v týchto prípadoch zvykom, dočkali sme sa hneď aj vynikajúceho videoklipu z dielne A-TEAM PRODUCTION, v ktorom máme možnosť vidieť aj Strapa či Kaliho, čo by mohlo mnohým ozrejmiť vzťahy na našej milovanej rapovej scéne. Skladbu dokonale dopĺňa aj hudobná produkcia od  Dualita a viac dodávať snáď ani nemusíme, veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia