Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 18:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalanom z Nerieš a Kalimu to spoločne ladí naozaj dobre a dôkazom je aj novinka s vydareným vizuálom

HUDBA KALI NERIEŠ
Uložiť Uložené

Cit pre videoklipy bol devízou Nerieš už skôr a teraz túto skutočnosť len potvrdzujú.

Duo chalanov z Nerieš sme na spoločnej veci nemali možnosť počuť od vydania singlu Obyčajní chalani, ktorý uzrel svetlo sveta ešte vo februári. Od tej doby bol vo vydávaní o niečo viac aktívny Matej Straka, no čas na ďalšiu skladbu od Nerieš prišiel až teraz, čo vzhľadom na aktuálne letné festivalové obdobie chápeme. Dnes nám teda predstavujú novinku s názvom Tieň, ktorá už tradične prichádza hneď aj s videoklipom. Už pred vyše rokom sme tvrdili, že práve vizuálna zložka skladieb je oproti väčšine scény výrazne napred, čo sa bez pochýb potvrdilo aj v tomto prípade. Veľké zásluhy na jeho vzniku má pochopiteľne tvorca Dušan Krajčovič, ktorý najčastejšie spolupracuje s Kalim

Ako už asi tušíte, Kaliho nespomíname náhodou, ale práve preto, že aj on prispel svojou slohou, ktorá sa medzi zvyškom jeho tvorby určite nestratí. Za spomenutie stojí aj hudobná produkcia. Tú si už tradične zobral nastarosti práve Matej Straka v spolupráci s Amidom a gitarku doplnil pán muzikant Jofre. Snáď už môžeme prezradiť, že do konca roka majú chalani v pláne ešte vydať zopár videoklipov a možno sa dočkáme aj nejakého zaujímavého hosťa. Teraz už ale prejdime na dnešnú novinku.

Domov
Zdieľať
Diskusia