Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2016, 13:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš pridávajú ďalší singel a napovedajú, že rok 2016 bude zasvätený videoklipom a koncertom

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Vypočuj si skladbu Obyčajní chalani, ktorá prichádza už tradične aj s videoklipom.

Pezinské rapové duo Nerieš už hádam poznáš. To sú tí chalani, ktorí sa hudbe venujú už od základnej školy, no do povedomia väčšieho množstva poslucháčov sa dostali až albumom Minimal, ktorý uzrel svetlo sveta v minulom roku. Od tej doby viditeľne pridali na aktivite a nahrali aj zopár singlov, bez ktorých to v dnešnej dobe jednoducho nejde. Každou skladbou sa zároveň snažia fanúšikom ukázať rôznorodosť a pestrosť svojho repertoára, ktorý by sa mal v roku 2016 rozšíriť o zopár nečakaných spoluprác aj vlastných skladieb. 

Dnes sa rozhodli potvrdiť svoje vysoké pracovné tempo, a tak zverejňujú skladbu Obyčajní chalani, ktorá prichádza, ako inak, hneď aj s vizuálom. Oproti singlom Domov či Za jednú noc máme opäť možnosť počuť niečo z úplne iného súdka, no už tradične musíme pochváliť výber produkcie, ktorá pochádza z dielne hitmakera Špeciála. Mimochodom, všimli ste si, že má tento blázon na konte len tie najväčšie bangre? Čo sa týka videoklipu, tentokrát sa Nerieš vracajú k spolupráci s Toxpro, ktorí dali dokopy super zábery z koncertov doplnené o ateliér. Dosť bolo slov, výsledok posúďte sami. 

"Všetci sa museli zblázniť, začalo to pár dni po konci prázdnin..." #neriešdrbominimal

Domov
Zdieľať
Diskusia