Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2016, 12:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na poslednej ukážke z dosky Stop Play od Ideu a Fatte-a hosťuje aj Václav Rouček

HUDBA
Uložiť Uložené

Dnes zároveň IF chystá veľkú release party vo Forbidden Spote, ktorá sľubuje jedinečnú show, kde odznejú aj všetky skladby z albumu.

O tom, že Idea a Fatte chystajú ďalšiu spoločnú dosku, sme vás už mali možnosť viackrát informovať, keďže chalani vydávajú ukážky ako na bežiacom páse. Niektoré z nich už dostali aj vizuál a výnimkou nebude ani tá dnešná, ktorá je zároveň poslednou ochutnávkou a čakanie na Stop Play teda konečne končí. Novinku nájdeš na albume pod číslom jedna a dostáva názov Rok a půl, kde zároveň hosťuje aj talentovaný spevák a vokálista Václav Rouček, známy zo zoskupenia VR/Nobody. Chalani nám hneď doručili aj príjemne spracovaný videoklip, a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok. 

Ešte predtým však pripomíname, že už dnes prebehne aj dlho očakávaná release party, ktorá bude prebiehať v atmosférických priestoroch Forbidden Spotu, čo je zároveň sídlo chalanov z Life is Porno. Zúčastnení sa môžu tešiť na jedinečné vystúpenie, počas ktorého zaznejú všetky skladby z počinu Stop Play, čo sa už nikdy opakovať nebude. Všetky vstupy v predpredaji sa úspešne vypredali už pre niekoľkými dňami, no chalani z IF sa rozhodli navýšiť kapacitu o ďalších 50 lískov, ktoré si budeš môcť zakúpiť priamo na mieste. Čo sa týka časového harmonogramu, release party začína už o 19:00 a samotná live show o 20:30. Teraz už ale samotný videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia