Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2016, 15:10
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najsexi kuchár sveta sa volá Franco a pri jeho receptoch sa zapotia najmä ženy. Varí len v trenírkach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V kuchyni je ako doma.

Tisíce ambicióznych ľudí sa každý rok presťahujú do amerického mesta New York, aby si tam splnili sny o sláve a bohatstve. Iné to nebolo ani v roku 2007, keď sa do slávnych Spojených štátov amerických s myšlienkou o krajine neobmedzených možností dostal sympatický Franco Noriega. Spočiatku dúfal, že sa mu podarí preraziť ako hercovi a zahrať si raz v najslávnejších divadelných adaptáciách a neskôr aj filmoch, ale keď to už vyzeralo biedne, usmialo sa naňho šťastie. Zahliadol ho zhodou okolností krajan z juhoamerického Peru, známy fotograf Mario Testino a ponúkol Francovi prácu modela. Vo svojej vtedajšej situácii nemal veľmi na výber, a tak vznikla dohoda, z ktorej sa Franco teší dodnes.

Čas však ukázal, že Franco má talent aj v niektorých iných oblastiach ako len v modelingu. Keď sa začal zaujímať o varenie, napadlo mu, že by svoje vypracované telo mohol využiť aj v tejto sfére a odrazu sa jeho profil na Facebooku a ďalších sociálnych sieťach premenil na miesto plné jeho fotografií a videí, v ktorých ľudí učí variť. Samozrejme, že jeho návody by sme nezaradili na tú najvyššiu kulinársku úroveň, ale čo by človek čakal, keď nám chce Franco pomôcť napríklad s pudingom. Internet sa mu podarilo dobyť práve posledným receptom na chia puding, pri ktorom sa zapotilo najmä ženské osadenstvo, pretože Franco na ňom pracoval len v trenírkach a v niektorých situáciách si dal záležať na tom, aby mu bolo vidno aj to, čo by možno do kuchyne nepatrilo. V New Yorku si už dokonca stihol otvoriť vlastnú reštauráciu zameranú na zdravú stravu a na jeho Facebooku teda v prípade potreby nájdeš ešte niekoľko ďalších receptov v podobnej atmosfére a čosi sa dozvieš aj na Instagrame, takže neváhaj a urob si doma špeciálny puding spolu s Francom.

#MODEL #CHEF #STRIPPER @sandra.arenas

Fotka zveřejněná uživatelem Franco Noriega (@franconorhal),



Domov
Zdieľať
Diskusia