Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2016, 11:30
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Travis Scott má vonku druhý album! Počúvaj Birds in the Trap Sing McKnight s hosťami ako Kid Cudi, Kendrick či André 3000

HUDBA KID CUDI TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

September sa začína krásne. Pusti si novú dosku Travisa Scotta, ktorá je nabitá hviezdnymi hosťovačkami.

Bolo to len minulý rok, čo Travis Scott vydal svoj debutový štúdiový album Rodeo a ani nie o 12 mesiacov nám servíruje jeho pokračovanie. To nesie pomenovanie Birds in the Trap Sing McKnight, čo údajne vymyslel člen Migos Quavo. Release druhej dosky La Flamea sa posúval z jedného termínu na druhý kvôli rôznym komplikáciám, no nakoniec vyšla 2.9.2016, pričom ju americký hudobník odpremiéroval na vlastnej show .wav na rádiu Beats 1. Podľa slov Travisa bol tento projekt dokončený na Kanyeho Saint Pablo Tour v autobuse a s prácami pomáhal i legendárny Mike Dean. 

Presuňme sa ale od okolností vydania k detailom Birds in the Trap Sing McKnight. Nahrávka obsahuje 14 skladieb a je doslova pretkaná hviezdnymi menami. Otvára ju totiž kolaborácia The Ends s Andrém 3000. Dostať slohu od polovice Outkastu je extrémne raritné, avšak Travisovi sa to, podobne ako Frankovi, podarilo. Ďalšími hosťami sú Blac Youngsta, torontský talent Nav, Cassie, 21 Savage, Bryson Tiller, Young Thug, Quavo, K Forest, Swizz Beatz, The Weeknd a dve špeciálne mená, ktoré som si nechal na záver - Kendrick Lamar a Kid Cudi. K-Dot hosťuje na piesni Goosebumps a vraj Travisovi vyjadril jeho sympatie na MTV Movie Awards, kde označil La Flameovu tvorbu ako inšpiratívnu a "super dope". Ak sleduješ kariéru autora dosky Rodeo, iste ti neuniklo, že práve Cudder je mu najväčším vzorom. Konečne sa tak zrodila ich spolupráca vo forme piesní Way Back a Through the Late Night. 

Odporúčané
Utopia nie je album pre mainstreamového poslucháča. Travis Scott v ňom ukázal, ako veľmi je ovplyvnený Kanyem (Recenzia) Utopia nie je album pre mainstreamového poslucháča. Travis Scott v ňom ukázal, ako veľmi je ovplyvnený Kanyem (Recenzia) 31. júla 2023, 16:30

Okrem informácií o Birds in the Trap Sing McKinght ale Travis prezradil i čo-to o Cruel Winter. Existuje už niekoľko skladieb a on je výkonným producentom celého snaženia. Dátum vydania však ostáva neznámy. Každopádne, nebudeme ťa dlho naťahovať, druhú dosku La Flamea, odkazujúcu titulom na frustráciu z obmedzovania pretavovania kreatívnych nápadov do skutočnosti, môžeš streamovať prostredníctvom Apple Music nižšie. Údajne bude čoskoro sprevádzaná krátkym filmom. 

BIRDS IN THE TRAP SING MCKNIGHT COVER !!! SHOT BY NICK KNIGHT SEE U TOMMOROW @applemusic @thelarryjackson

Fotka uverejnená používateľom flame (@travisscott),

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia