Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 11:20
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Zvrátený trailer pre Sausage Party ukazuje, že nie iba jedlo, ale aj toaletný papier žije a všetko cíti

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL SETH ROGEN
Uložiť Uložené

Bude to zvrátené, bude to nechutné, ale čo je najdôležitejšie, bude to bombové!

Comic-Con v San Diegu je v plnom prúde, takže naša redakcia sa v najbližších dňoch asi poriadne ani nezastaví. Tucty noviniek sa vám pokúšame priniesť čo najskôr, medzi nimi aj najnovší R-kový (mládeži neprístupný) trailer pre očakávaný animák Sausage Party, alebo ak chcete Buchty a klobásy, ako znie oficiálny názov od nášho distribútora. Ten zároveň potvrdil, že animák nepredabuje, takže sa pôjde pekne s titulkami, čo v tomto prípade poteší azda každého. Trailer prináša okrem starých známych záberov aj pár nových, ktoré zaručenie pobavia (áno, hovoríme o toaletnom papieri). Veľmi dôležitou scénou ale vyzerá byť tá, v ktorej mladík vidí hlavného hrdinu ako živú bytosť, pričom by ale nemal. Či práve on bude spojovať tieto dva svety nie je známe, no určite nám scénu tvorcovia neukázali len tak.

Dej hovorí o rôznych druhov jedál v supermarkete, ktoré si myslia, že tým, že si ich ľudia vyberú, sa im splnia všetky ich sny. Až v kuchyni si uvedomujú, čo sa s nimi vlastne stane. Boj o holý život môže začať. Hlasy nahrajú postavičkám herci ako Edward Norton, Kristen Wiig, Jonah Hill, Salma Hayek, James Franco, Seth Rogen či Paul Rudd. Režírujú Greg Tiernan (seriálové epizódy Thomas and his Friends) a Conrad Vernon (Shrek 2, Monštrá vs Votrelci, Madagaskar 3). Premiéra je u nás stanovená na 12. august. Stopáž činí len niečo cez hodinu a dvadsať minút, čo môže značiť, že sa tvorcovia zamerali na hlavný príbeh a snáď sa teda nedočkáme žiadnej zbytočnej vaty. Ako na vás doterajšie zábery pôsobia? Zájdete do kina?

Zvrátený trailer pre Sausage Party ukazuje, že nie iba jedlo, ale aj toaletný papier žije a všetko cíti
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia