Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2016, 9:53
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Star Trek 4 je na ceste! Vráti sa aj Chris Hemsworth ako otec kapitána Kirka

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

Otec kapitána Kirka sa vracia na scénu!

Filmové štúdio Paramount si je tretím pokračovaním Star Treku s podtitulom Beyond tak sebaisté, že len pred malou chvíľkou oficiálne potvrdilo aj štvrtý diel tejto novej filmovej série. To je skutočne odvážne, keďže vieme, že Star Trek nie je až taká silná značka ako napríklad Star Wars, kde si Disney/Lucasfilm môže dovoliť naraz oznámiť tri pokračovania a nejaký ten spin-off. Rozpočet tretej snímky, ktorá dorazí o mesiac, by sa mohol pohybovať tesne pod hranicou 200 miliónov (190 bol rozpočet pre Into Darkness), takže po sčítaní výdajov na reklamu by mal film zarobiť nielen na seba, ale aj na svoje pokračovanie, aby bolo vedenie štúdia reálne spokojné. O tržby štvrtého pokračovania by sa potom zase mohol postarať aj predstaviteľ marveláckeho boha z Asgardu, Chris Hemsworth. Ten si v „štvroke“ o pár rokov (na odhalenie dátumu premiéry si musíme ešte počkať) zopakuje vedľajšiu úlohu v role otca kapitána Kirka, ktorú si už raz strihol v prvej časti, presnejšie v prológu na úvod snímky. Určite bude zaujímavé sledovať, akým spôsobom sa títo dvaja stretnú v šírom vesmíre, no už teraz je isté, že to bude zaujímavé a dojemné. 

Star Trek 4 je na ceste! Vráti sa aj Chris Hemsworth ako otec kapitána Kirka
Zdroj: collider.com

Nepredbiehajme ale príliš do budúcnosti, keďže pred tým nás ešte čaká tretí diel s podtitulom Beyond. Trailerov aj spotov sme videli už neskutočne mnoho a je len na vás, aký na ne máte názor. My máme trošku zmiešané pocity a akosi sa v novom Star Treku zatiaľ nevieme nájsť. Je v tom kopa akcie a rovnako ani o humor taktiež nie je núdza, no po príbehovej stránke to zatiaľ veľmi sviežo nevyzerá. Na druhú stanu, zahraniční novinári, ktorí dostali privilégium vidieť snímku vopred, sú z tretej časti rebootovej série unesení a hovoria, že ide o strelu do čierneho, ktorú séria už tak dlho potrebovala (viac o týchto vyjadreniach si môžete prečítať v tomto článku). Je možné, že prvé trailery Paramountu jednoducho nevyšli, nakoniec, ten dnešný je z nich suverénne najlepší. Klamali by sme, keby sme napísali, že tomu stále neveríme. 

Odporúčané
Chris Hemsworth bojoval za to, aby bol Thor v Endgame tučný počas celého filmu Chris Hemsworth bojoval za to, aby bol Thor v Endgame tučný počas celého filmu 29. mája 2019, 15:32

Odpovede na všetky naše otázky ohľadom kvality ale dostaneme už presne o mesiac, takže sa dlho nenačakáme. Pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné nielen o príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna, prostredníctvom ktorého sa k dôležitým informáciám či rôznym zaujímavostiam dostanete veľmi ľahko a rýchlo. Na záver ešte klasicky spomenieme, že k obsadeniu filmu (ktoré zatiaľ tvoria známe mená ako Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, zosnulý Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho či Alice Eve) sa pridala herečka a tanečnica Sofia Boutella, ktorú môžete poznať ako šabľonohú spoločníčku Samuela L. Jacksona z Kingsman: Tajná služba. Tá rokuje aj ohľadom obsadenia do reštartovanej Múmie, takže držíme palce. Takých pôvabných slečien nie je v Hollywoode nikdy dosť. Režíruje Justin Lin (prvé dve epizódy druhej série True Detective, Fast & Furious 4, 5 a 6). Premiéra Star Trek Beyond je stanovená na 18. augusta 2016. Star Trek v roku 2016 oslavuje 50. výročie, takže v poradí tretí film reštartovanej ságy si jednoducho nemôže dovoliť sklamať. Čo na to hovoríte vy?

Star Trek 4 je na ceste! Vráti sa aj Chris Hemsworth ako otec kapitána Kirka
Zdroj: collider.com
Domov
Zdieľať
Diskusia