Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2016, 13:38
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Tvorcovia snímky Ja Zloduch nás nalaďujú na najväčšiu spevácku súťaž v traileri pre Sing

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Myš, matka 25 prasiatok, dospievajúca slonica, gangsterská gorila a punkrocková dikobrazica. Kto vyhrá?

Štúdio Illumination si divácku priazeň získalo najmä sériou animovaných filmov Despicable Me, ale aj spin-offom Minions, ktorý sa drží na priečke druhého najzárobkovejšieho animáku v histórii. Prvenstvo, mimochodom, stále patrí Frozen (2013). V lete nám rovnaké štúdio prinesie rozprávku o tajnom živote zvierat s názvom The Secret Life of Pets a na zimu si spoločne s Universalom nachystalo ešte jeden projekt. V ňom navštívime svet totožný s našim, avšak neobývaný ľuďmi, ale zvieratami. Hlavnou postavou snímky je koala menom Buster, ktorá aj napriek svojmu veľkému optimizmu musí čeliť zániku vlastného divadla. S rozpadávajúcim sa snom sa rozhodne vytvoriť spevácku súťaž a hľadať malé talenty. A je jedno, o aké zviera ide. Hlavnou myšlienkou je predsa vzbudiť to, čo v sebe skrývame.

Okrem dobrého námetu na nás čaká ešte jedna skvelá správa. Hlavné postavy získajú hlasy známych hercov, a to konkrétne Matthewa McConaugheyho (Interstellar), Scarlett Johansson (Avengers), Reese Witherspoon (Wild), Setha MacFarlanea (Ted), či Tarona Egertona (Kingsman). Premiéra je stanovená na 22. december 2016 a vy sa na hudobnú atmosféru môžete naladiť novým trailerom nižšie. 

Tvorcovia snímky Ja Zloduch nás nalaďujú na najväčšiu spevácku súťaž v traileri pre Sing
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia