Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2016, 20:33
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nový slovenský nápoj JEBA DO RUKY sa chystá ovládnuť festival Pohoda. Ľudia ale majú voči jeho názvu výhrady

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO VÍNO
Uložiť Uložené

Zaujímavé zloženie a ešte zaujímavejší názov.

Leto si vyžaduje aj niekoľko základných vecí, na ktorom je toto ročné obdobie postavené. Jednou z nich by mohli byť napríklad hudobné festivaly a práve s festivalmi sa okrem správnych melódií spája aj alkohol. Na blížiacom sa festivale Pohoda sa preto trnavská spoločnosť Herbert Sirupy rozhodla predstaviť sviežu letnú novinku, ktorá však dostala trošku nezvyčajný názov, ale rýchlo si získala srdcia mnohých mladých ľudí, ktorí jej odvážny názov ocenili.

Spojenie vína a sirupov dostalo názov JEBA DO RUKY a aj keď niektorí fanúšikovia na facebookovej stránke nevedia pochopiť, ako mohla spoločnosť zvoliť takýto vulgárny názov, podobné marketingové ťahy by mohli mať na slovenskej scéne úspech. Vínový nápoj a poctivé sirupy z ovocia, ktoré podľa informácií na stránke spoločnosti spracovávajú ešte v rovnaký deň, kedy im je ovocie privezené, by mali stáť za to a v lete ponúknuť vytúžené osvieženie. Špeciálnu JEBU DO RUKY budeš mať možnosť vyskúšať už onedlho na spomínanej Pohode, ale keby si dostal na miešaný vínový nápoj chuť aj niekedy inokedy, môžeš ho nájsť pod názvom VÍNOVÁ JEBA od rovnakej spoločnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia