Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Video ku skladbe Honeymoon od Lany Del Rey sa dostalo na internet. Speváčka ho vydať neplánovala

HUDBA
Uložiť Uložené

Niekto si k videu na Honeymoon cestu našiel a teraz si ho môžeme pozrieť všetci.

Ak sleduješ Lanu Del Rey pozornejšie a máš ju follownutú aj na Instagrame, pravdepodobne ti neušlo, že už dávnejšie natáčala videoklip na titulnú skladbu jej posledného albumu Honeymoon. Hoci bol videoklip úspešne natočený, na svetlo sveta sa z oficiálneho zdroja nikdy nedostal, pretože, ako Lana povedala, nič sa v ňom nedeje. Vďaka jej Instagramu sme ale videli niekoľko ukážok.

V prípade, že si stále túžil po tom, aby si si mohol pozrieť celý vizuál, istá dobrá duša ti do dnes umožní. Nejakou cestou sa totiž k tomuto videoklipu dostala a uploadla ho na YouTube. Dĺžkou síce dosahuje skoro 6 minút, no Lana mala celkom pravdu, príliš toho v ňom neuvidíš. Speváčka sa, využívajúc lo-fi efekt, prechádza popri svojom bazéne či maľuje pred zrkadlom a na konci leží v tráve. Jej príjemný spev pocity ale vylepšuje, a tak si klip na Honeymoon prezri nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia