Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2016, 18:00
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Islandského komentátora ovládli emócie a svojím sympatickým prežívaním zápasu sa stal hitom internetu

ŠPORT ANGLICKO FUTBAL ISLAND
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hitom internetu sa najnovšie stal komentátor z Islandu.

Gudmundur Benediktsson. Tak znie meno momentálne zrejme najriešenejšieho komentátora na svete. Islanďana po prvýkrát na tomto turnaji preslávila hysterická reakcia v zápase s Rakúskom pri góle Arnóra Traustasona z nadstaveného času, ktorým zabezpečil Islandu postup. Tentokrát sa komentátor opäť vrátil do éteru a to vo veľkom štýle. Ako sme už včera informovali, futbalisti Albionu narazili na islandský ľadovec, a tak putujú domov. Bezpochyby sa jedná o krásny športový príbeh, keďže práve krajina, kde žije len niečo málo cez 300-tisíc ľudí a vulkánov je viac ako futbalistov, nikdy nič podobné nezažila. Vyradiť obrovského favorita je teda obrovským prekvapením a aj to je dôvodom na oslavy. Mimoriadnu radosť prejavil aj Islanďan Gudmundur. Práve jeho reakcie na výkon svojho mužstva obleteli celý svet. Najskôr sa svojím prenikavým hlasom pripomenul pri góle Sigthórssona, aby po záverečnom hvizde predviedol ešte väčšiu šou, pri ktorej si neodpustil niekoľko štiplavých slov na adresu Anglicka. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

"Môžete ísť domov. Môžete ísť preč z Európy. Môžete ísť kamkoľvek do pekla chcete. Anglicko jeden, Island dva. To je konečné skóre tu v Nice. A rozprávka pokračuje."

Po záverečnom hvizde mohla komentárova radosť vypuknúť naplno.

Domov
Zdieľať
Diskusia