Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2016, 15:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ukradol Porsche rodičov, rozbil cudzie auto a potom aj garáž. 16-ročný tínedžer bez vodičáku svoju jazdu nedomyslel

ZAUJÍMAVOSTI PORSCHE
Uložiť Uložené

Návod, ako nezaparkovať svoje Porsche do garáže.

Na internete sa rýchlosťou blesku šíri humorné video zobrazujúce vodiča Porsche snažiaceho sa zaparkovať do garáže. Zábery pochádzajú z kanadského mesta Vancouver a ešte predtým, než si vytvoríš vlastný názor o tom, kto mohol sedieť za volantom, ťa musíme upozorniť, že išlo iba o 16-ročného chlapca bez vodičského preukazu.

Chlapec si bez dovolenia rodičov požičal rodinné Porsche a nasledujúce video bolo iba smutným vyvrcholením toho, čo všetko v ňom na svojej krátkej jazde stihol chlapec napáchať. Vydal sa na jazdu okolo obytnej štvrte a podarilo sa mu hneď vraziť do odstaveného auta, čo by sa v prípade, že by na mieste počkal a zavolal políciu, obišlo len s pokutou, avšak tínedžer z miesta činu ušiel a potom sa rýchlo snažil ukryť rozbité Porsche v garáži svojho domu. Bohužiaľ, zrejme mu nedošlo, že zaparkovať auto do garáže treba pod určitým uhlom, a tak nielenže priviezol domov rozbité Porsche, ale ešte ho aj poriadne obil o garážové steny a ani samotná garáž neobišla bez poškodenia. Chlapca tak teraz čaká namiesto pokuty dlhý zoznam obvinení a jeho rodičia určite tiež neboli nadšení.  

Domov
Zdieľať
Diskusia