Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. júna 2016, 18:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mel Gibson chystá pokračovanie škandalózneho filmu Utrpenie Ježiša Krista. O čom bude?

FILMY A SERIÁLY MEL GIBSON
Uložiť Uložené

Gibson sa zrejme pomaličky vracia k tomu, čo vždy miloval. K filmom.

Pred 12 rokmi šokoval celý svet a hlavne jeho cirkevnú časť film Umučenia Krista. Režíroval ho Mel Gibson, ktorý pracoval aj na scenári. Odvtedy natočil mnoho filmov, podujal sa aj na ďalšiu réžiu či produkciu a taktiež sa stihol ocitnúť na hollywoodskom blackliste. Len málokto si dnes dovolí osloviť ho s ponukou. Môžu to urobiť len tí najväčší hráči, respektíve štúdiá. Ak chcete vedieť, čo sa presne s Gibsonom stalo a prečo sa na neho Hollywood vykašľal, môžete skúsiť googliť, pretože to je príbeh na inokedy. Zdá sa však, že sa pomaly vracia k svojej vášni, a to réžii. Posledný film s Melom, pri ktorom sme neohŕňali nos, je asi Beaver od Jodie Foster. Najbližšie ho uvidíme v akčnom filme Blood Father, no oveľa zaujímavejšia je správa, podľa ktorej Gibson už pracuje na pokračovaní Umučenia Krista. Jedno je isté, Gibson ešte z režijnej stoličky zlý film nenatočil a potvrdiť to môže už koncom tohto roka, kedy vyjde dráma Hicksaw Ridge. 

Hneď po tom by sa teda mal začať venovať Kristovi. Pokračovanie úspešnej drámy by sa malo zamerať na samotné zmŕtvychvstanie Ježiša. Scenáru by sa mal podujať Randall Wallace (Braveheart). Nie je známy ani názov, ani dátum premiéry, no dá sa predpokladať, že cirkevní hodnostári majú vzhľadom na dnešné oznámenie filmu celkom blbý piatok.

Domov
Zdieľať
Diskusia